2018

2018

9 Haziran 2008 Pazartesi

Mazı İnceyalı Pansiyon'a Nasıl Gidilir ?


Bodrum’a ve Bodrum-Milas Havaalanına 50, Güvercinlik'e 30 km uzaklıktaki Mazı Köyü İnceyalı Sahili'ne Güvercinlik'in Mumcular sapağından giderek ulaşabilirsiniz.
Mumcular'dan sonra Yeniköy’ü geçeceksiniz. Yeniköy’den yola devam edip 2006 yılının Ağustos ayında yanan çam ormanlarının geride bıraktığı çıplak tepeleri, içiniz burkularak, geçip Yukarı Mazı Köyü'ne ulaşırsınız. Aşağıya doğru indikçe karşınıza sırtını denize yaslamış olan Aşağı Mazı Köyü çıkacak.

Aşağı Mazı Köyü’nden Denize doğru inmek istediğinizde caminin yanında karşınıza çıkan iki yol ayrımının başında köydeki pansiyonların tabelalarını göreceksiniz. Sağdaki yola saptığınızda denize doğru iyice yaklaştığınızda bir yol ayrımı daha var. Buradan sola döneceksiniz.Sağdaki ilk pansiyonu geçerek yola devam ettiğinizde 50 m.sonra İnceyalı Pansiyon'un tabelasını göreceksiniz.
Ve cennete hoş geldiniz…Tatiliniz sıcak bir karşılamayla başlamıştır. Artık her fırsatta buradasınız.

23 yorum:

Hasibe dedi ki...

Biz ailece Mazı'ya hayran kaldık ve www.hasibece.com sitemde detaylı bir tanıtım yazısı da hazırladım.
İnceyalı Pansiyonu merak edenler için söylüyorum, odalrını gördüm, düzenli, temiz ve çok güzel bir bahçesi var. Çalışanları güleryüzlü ve sıcak insanlar. Mazı'ya sevgiler...

Unknown dedi ki...

Nusret bey'i, Fatma teyzeyi, Yücel'i, Yavuz'u, Zeynep'i yani bütün İnceyalı ailesini çok seviyoruz. Sizleri çok özledik. 7 yıl önceki ilk tanışmamızdan sonra, her yıl 1 haftalığına da olsa evimiz Mazı. Tatilden beklentisi sakinlik, huzur, dinlenme, temiz hava, ve güzel yemek olan herkese tavsiye ederiz. Ağustosta görüşmek üzere.. Bursa'dan sevgiler. İlknur & Enes & Melis Kayış.

Hasibe dedi ki...

Biz tanımakta geç kalmışız o zaman:)Çok doğru İlknur hanım kafa dinlemek için, tatil yapmak için çok ideal bir cennet köşesi. İtalyanların bu keyfi sürmesi ise kıskandırıcı. Biz de Bursa'dan sevgiler gönderiyoruz.

defter dedi ki...

Mazı'da diğer koylarla görebildiğimiz kadarıyla kıyasladığımızda en temiz,en şirin olanı İnceyalı. Mazı İnceyalı Pansiyon ise güzel, samimi,bonkör bir tesis.Yemekler çok güzel.Biz çok sevdik,memnun kaldık,herkese tavsiye ederiz.

Pınar-Behlül

Ülya_Uğur_Erim dedi ki...

Denize sıfır , kuş, böcek ve dalga sesleri arasında bir tatil yeri. Tatilci yurttaşlara ve turistlere öncelikle öneririz. Motel yöneticisi Nusret Bey, eşi Heyecan Hanım ve hizmet veren tüm akrabaları son derecede misafirsever. Açık büfe kahvaltı, lezzetli öğle yemekleri ve Ege'nin taze balıklarıyla akşam yemği kusursuz hizmetleriyle huzurlu günler... Sabah, öğle ve akşam çayları kendii ikramları.

İnsan sevgisiyle dolu yöneticisi Nusret Bey ve tüm çalışanlarınına candan teşekkür ederiz.

Ülya, Uğur, Erim...

Eda dedi ki...

Merhaba,
www.hasibece.com da okuyup buralara kadar geldim. Acaba Inceyalı Koyunda sahil kum mu çakıl mı ?
Teşekkürler

Hasibe dedi ki...

Eda Hanım, kum diye hatırlıyorum, yazımda da belirtmişim baktım kum diye yazmışım.
Umarım beğenir ve memnun kalırsınız. İyi tatiller.
www.hasibece.com

sib dedi ki...

Merhaba,

Acaba denizin ici de kummu taslıkmı?oglum kucuk oldugu icin ogrenmek istedim.yıllardır selimiyeye gidiyoruz ama artık selimiye(bu kotu yapılaşma turizmin iyi kişilerce yapılmaması, bozulmalar vs nedeniyle) bıraktı bizi...bizde onu:(

benim icin denizin icinin de kumluk olması da cok onemli, yardımcı olabilir misiniz?

sibel eldemir/ankara
wwww.emrealp.net

Hasibe dedi ki...

Sibel hanım, hangi koydu hatırlayamadım ama çakıldı denizin içi ama İnceyalı tarafı sahili kum denizi de kum olabilir. Telefonla öğrenin isterseniz, küçük çocuğunuz var, teyit alın. Çakıl olduğu için deniz tertemiz.

İyi tatiller...

www.hasibece.com

Sevgi Bayrak dedi ki...

Temmuz 2012'de İnceyalı Pansiyon'da 1 hafta konakladık. Oldukça memnun kaldık. Tesis ve çevre ile ilgili detaylı bilgi ve resimlerimi www.sevgibayrak.com sitemde paylaştım. Huzurlu ve sakin bir ortam, güzel bir deniz arayanlara öneririm. Mazı'ya sevgiler...Sevgi Bayrak

Unknown dedi ki...

Ilk kez 4 yil once arkadasimizin tavsiyesi uzerine gittik Mazikoy'e. Denizi ve korunmus dogasi ile mutlaka gorulmesi gerekli kucucuk bir koy.Bu korunmus dogaya,Nusret ve Yavuz Bey'in samimi ve icten misafirperverlikleri eklenince her anlamda mukemmel bir tatil oldu bizim icin. Bu arada giden herkesin yandaki motelin sahibini gormesini tavsiye ederiz,Muhtar Bey'in komiser Kolombo'ya(Columbo) olan benzerligini gordugunuzde eminim siz de bizim kadar sasiracaksiniz.
Temmuz'da gorusmek uzere Mazi ...
Sule&Erkan

Unknown dedi ki...

aslında yazmasak ta kimse bulamasa bize kalsa diye düşünmedim de değil :) Bu blogda yazan bılgıler sayesinde gittim. Hepinize cok teşekkürler. Fazla uzatmadan şunu söyleyeyim. Allahım o nasıl kabak çiçeği dolmasıydı öyle:) Bekle bizi Mazı bu sene de gelıyoruz nasipse :)

STİLİNN dedi ki...

BU SENE AGUSTOS AYINDA BIZ DE ORADA OLACAGIZ KISMETSE ŞİMDİDEN BU YORUMLARLA HEYECAN BAŞLADI....

Adsız dedi ki...

Blogunuzu ilgiyle takip ediyorum.Pansiyonunuzu kendime ait olan pansiyonnet.blogspot.com adlı tatil blogumda tanıtmaya devam ediyorum.başarılar diliyorum.

Unknown dedi ki...

Nusret abiyi kaybetmenin derin acısı icindeyim
Hepimizin basi sagolsun:(

Unknown dedi ki...

Ne olduki Nusrete
biriniz birsey yaziversin gari

Unknown dedi ki...

30.06.2014 te Nusret abi'yi ebedi aleme uğurladık . Hepimizin başı sağolsun. ALLAH rahmet eylesin.

Unknown dedi ki...

Sevgili Yavuz, Guven, Halil
Artik Kendi web sitenizi yapmanin zamani gelmedimi?
Hala cooook eski fotograflari kullaniyorsunuz.
Fiyatlarda yine ucmussunuz,

Ha birde canli bir web camera koyun daha iyi reklam olur gibime geliyor.

Taniyan herkese sevgiler ve saygilar

Unknown dedi ki...

Pansiyonun onundeki sahil çakıl ama denizin ici kumluk

Unknown dedi ki...

İnceyali sahilinin heryerinde denizin içi kumluk değil, genelde çakıl var. Ama bu inceyali pansiyonun önündeki kısım en kumluk yerlerden biri.

Unknown dedi ki...

İnceyali sahilinin heryerinde denizin içi kumluk değil, genelde çakıl var. Ama bu inceyali pansiyonun önündeki kısım en kumluk yerlerden biri.

Unknown dedi ki...

Size hala kirginim ( sebebini biliyorsunuz)

Esra Arslan dedi ki...

Çok sıcak ve rahat bir mekan güler yüzlü hizmetiniz için çok teşekkür ederiz güven bey ve kardeşlerine dinlenmek için tavsiye edebileceğim bir mekan